Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Marka
KAMIS
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bazylia.
Cechy
zbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku, koloru i aromatu
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji na stronie
www.kamis.pl
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kontakt
McCormick Polska S.A.
Adres kontaktowy
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 6
Wysokość na półce - 145
Szerokość na półce - 110
Waga od dostawcy
Waga brutto - 12
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 110
Wysokość - 145
Głębokość - 6
Przepisy
Pieczona mozzarella
Przygotowanie 10 min
Gotowanie 12 min
Porcje 4
Składniki:
1 opakowanie mini mozzarelli
2 łyżeczki Bazyli Kamis
150 g boczku wędzonego w plastrach
1 dojrzałe awokado pokrojone w grubą kostkę
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
100 g zielonych oliwek
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka soku z cytryny
sól, pieprz do smaku
1. Mozzarellę oprósz połową bazylii.
2. Owiń dokładnie wędzonym boczkiem.
3. Piecz 12 min w piekarniku rozgrzanym do 195°C.
4. W tym samym czasie wymieszaj pozostałe składniki. dopraw solą i pieprzem, dodaj upieczoną mozzarellę.
Kraj
Zapakowano w - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 81 - Papier i tektura/plastik
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Zapakowano w Polsce