Instrukcje dotyczące przygotowania
do bezpośredniego spożycia
Kraj pochodzenia głównego składnika
Grecja
Opis marketingowy
Brzoskwinie wyśmienicie nadają się do sporządzania deserów, wypieków, a także jako dodatek lub dekoracja dań. Z lekkiego syropu z owoców można przygotować smaczny napój, który najlepiej podawać schłodzony.
Składniki
brzoskwinie, woda, cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
6 - 26 °C
Nazwa producenta
LEVANT FOODS SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | <0,01 |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,2 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 11 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 14 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,1 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,1 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 255 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 60 kcal/100g |