Składniki
woda
sól
mąka pszenna
drożdże
Marka
Goong
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Panko bułka tarta typu japońskiego.
Cechy
odpowiedni dla wegan
Opis produktu
Panierka Panko ma lekką i delikatną teksturę, która sprawia, że panierowane nią produkty stają się bardziej chrupiące. Struktura Panko sprawia, że potrawa chłonie podczas smażenia znacznie mniej oleju, co zdecydowanie wpływa na poprawę walorów smakowych potrawy. Służy do panierowania mięs, ryb, owoców morza, serów oraz warzyw.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 246
Szerokość - 151
Głębokość - 33
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres zwrotny
Podmiot odpowiedzialny:
Pamapol S.A.
97-438 Rusiec
ul. Wieluńska 2
www.pamapol.pl
Kontakt
Pamapol S.A.
Adres kontaktowy
97-438 Rusiec
ul. Wieluńska 2
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Przepisy
Sposób przyrządzania:
1. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego)
2. W tak przygotowanym cieście zanurzyć produkt panierowany
3. Dokładnie obtoczyć w bułce tartej Panko
4. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu
Smacznego!
Adres internetowy
www.pamapol.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1576 kJ/ 372 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 74 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 14 g |
Sól | 0,4 g |