Składniki
mąka PSZENNA 50%, woda, mąka ŻYTNIA 21%, drożdże, sól, emulgator: E 472e; mąka SOJOWA, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; zakwas ŻYTNI, kwasy: kwas mlekowy, kwas octowy
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska w Warszawie
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,4 g |
Zawartość białek | 8,2 g |
Zawartość błonnika | 3,1 g |
Cukry | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów | 50 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 1071 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 253 kcal |