Składniki
Kukurydza* 75% (mąka* i/ lub ziarna),
olej słonecznikowy*,
sól morska z przyprawami 5% (skrobia ziemniaczana*, sól morska, cukier*, ekstrakt drożdżowy (z kukurydzy), olej słonecznikowy*, substancja przeciwzbrylająca: krzemionki )
* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Cechy
Produkt bezglutenowy
Opis produktu
Chrupki kukurydziane z solą morską bezglutenowe bio
Pozostałe informacje
1 porcja (25 g ) zawiera
Energia 127 kcal 6%
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
Kraj
Kraj pochodzenia - Słowacja
Adres producenta
McLLOYD 'S s.r.o,
Kamenarska 1365/9,
9446 32 Marcelova
Adres zwrotny
Eko-Wital Sp. z o.o.
ul. Jagiellońska 82
03-301 Warszawa
tel. (0-22) 851 50 22
www.eko-wital.pl