Składniki
cukier biały
Marka
Diamant
Opis produktu
Cukier biały Diamant kostka to rafinowany i skrystalizowany cukier, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Przeznaczony dla hoteli, restauracji i biur.
Pakowany w zgrabne kartoniki o pojemności 1 kg (dostępna również gramatura 500 g)
Dodatkowe informacje
Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 193
Głębokość - 122
Wysokość - 52
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. 061-8665061