Składniki
organiczny cukier kokosowy
Cechy
Niski indeks glikemiczny : GI 35
Bogaty w składniki odżywcze i nierafinowany
Lekko karmelowy smak sprawdza się doskonale w kawie, herbacie oraz wypiekach
Używaj wszędzie gdzie użyłbyś standardowego cukru
Opis produktu
Zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego białego cukru - jest to produkt w 100% naturalny, organiczny , nierafinowany, wytwarzany z soku pąków palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały.
Cukier kokosowy polecany jest szczególnie diabetykom. Jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i dzieci.
Adres producenta
MIPAMA Sp. j.
ul. Rogatka 7a,
62-860 Opatówek
Adres zwrotny
MIPAMA Sp. j.
ul. Rogatka 7a,
62-860 Opatówek
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 377 kcal |
białko | 0 g |
tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 93 g |
w tym cukry | 90 g |
sól | 0,9 g |