Składniki
wanilia Bourbon w proszku (2 %)
ekstrakt wanilii Bourbon (1,8 %)
cukier puder
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier z prawdziwą wanilią Bourbon i ekstraktem z wanilii Bourbon.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 159
Głębokość - 5
Szerokość - 104
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Przepisy
Pudding ryżowy z malinami
Dla 2 osób:
500 ml mleka,
125 g ryżu,
1 szczypta soli,
1 łyżeczka cukru z wanilią Bourbon Kotányi,
świeże maliny
Przygotowanie:
Zagotuj mleko z solą i cukrem z wanilią Bourbon Kotányi. Dodaj ryż i gotuj przez 20 minut na małym ogniu. Od czasu do czasu zamieszaj.
Przelej gotowy pudding ryżowy do miseczek. Na wierzchu ułóż świeże maliny.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1692 kJ / 398 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0 g |
Węglowodany | 98 g |
W tym cukry | 97 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0 g |