Składniki
cukier
czekolada MLECZNA 40 % (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
emulgator: lecytyny (SOJA)
MLEKO odtłuszczone w proszku (18 %)
wanilina
Składniki mleka: 33 % - Składniki kakao: 13 %
MASŁO odwodnione
olej palmowy
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (60 %).
O marce
Kinder Chocolate
czekolada stworzona z myślą o dzieciach
Dodatkowe informacje
Kinder Logic
Świat zdaniem Twojego dziecka
Tysiące nagród do wygrania
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 13
Szerokość na półce - 160
Wysokość na półce - 85
Waga od dostawcy
Waga brutto - 114
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 160
Głębokość - 13
Wysokość - 85
Telefon kontaktowy
801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
8 pojedynczo pakowanych batoników
Opakowanie handlowe
GTIN - 04008400200408
Opakowanie do rozdzielenia
GTIN - 08000500101773
Opakowanie logistyczne
GTIN - 04008400200217
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza 100 g | Średnia wartość odżywcza batonik (12,5 g) | batonik %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2360/566 | 296/71 | 4 |
Tłuszcz (g) | 35 | 4,4 | 6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22,6 | 2,8 | 14 |
Węglowodany (g) | 53,5 | 6,7 | 3 |
w tym cukry (g) | 53,3 | 6,7 | 7 |
Białko (g) | 8,7 | 1,1 | 2 |
Sól (g) | 0,313 | 0,039 | 1 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) |