Składniki
czekolada MLECZNA 40 % (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
MASŁO odwodnione
emulgator: lecytyny (SOJA)
MLEKO odtłuszczone w proszku (18 %)
wanilina
Składniki mleka: 33 % - składniki kakao: 13 %
cukier
olej palmowy
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (60 %).
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data na boku opakowania.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 233
Wysokość na półce - 83
Głębokość na półce - 13
Waga od dostawcy
Waga brutto - 167
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 83
Szerokość - 233
Głębokość - 13
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
12 batoników
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza batonik (12,5 g) | batonik %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2360 / 566 | 296 / 71 | 4 |
Tłuszcz (g) | 35 | 4,4 | 6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22,6 | 2,8 | 14 |
Węglowodany (g) | 53,5 | 6,7 | 3 |
w tym cukry (g) | 53,3 | 6,7 | 7 |
Białko (g) | 8,7 | 1,1 | 2 |
Sól (g) | 0,313 | 0,039 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) |