Składniki
czekolada w proszku 0,06%
sól
aromat
mąka ryżowa
skrobie modyfikowane
kakao 2%
skrobia ryżowa
krem kokosowy 79% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku)
tłuszcz kokosowy
białka słonecznika
cukier
syrop ryżowy w proszku
substancja zagęszczająca: karagen
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Deser kokosowy o smaku czekoladowym.
Cechy
bez konserwantów i soi
Zalecenia dla alergików
Soja - Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 73
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Kontakt
Bakoma Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Produkt odpowiedni dla wegan
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 416 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | 17,5 g |
w tym cukry | 9,5 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0,11 g |