Składniki
olej słonecznikowy
sól
koncentrat pomidorowy 7%
woda
skrobia kukurydziana modyfikowana
cebula suszona
biała fasola 36%
przyprawy 0,2%
cukier
mieszanka ziół
czosnek suszony
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Biała fasola w sosie pomidorowym po bretońsku. Produkt sterylizowany.
Cechy
szybkie danie!
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania 425 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 86
Szerokość - 86
Wysokość - 85
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Przepisy
Spróbuj z kiełbasą lub boczkiem
Polska fasolka po bretońsku
Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 455 kJ - 109 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 13,1 g |
w tym cukry | 5,8 g |
Błonnik | 5,1 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 1,00 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |