Składniki
mieszanka ziół
aromat
olej słonecznikowy
sól
woda
koncentrat pomidorowy 7%
cebula suszona
skrobia kukurydziana modyfikowana
czerwona fasola 36%
czosnek
cukier
przyprawy 0,3%
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola w sosie pomidorowym ,,cayenne''. Produkt sterylizowany.
Cechy
szybkie danie!
Opis produktu
szybkie danie!
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania 425 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 86
Szerokość - 86
Wysokość - 85
Rodzaj opakowania
Typ - Not specified
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa,
kontakt: recepcja@bonduelle.com
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
pl:Bonduelle Polska S.A.
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
pl:www.bonduelle.pl
pl:0 801 372 032
Adres kontaktowy
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
Kontakt
pl:Bonduelle Polska S.A.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 505
Przepisy
Spróbuj z mięsem np. mielonym
Teksańska fasolka "cayenne”
Usmaż mięso mielone lub kawałki piersi kurczaka. Dodaj teksańską fasolkę "cayenne” i podgrzej. Dopraw do smaku. Zawiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki.
Kraj
Country of Origin - Hungary
Telefon kontaktowy
pl:0 801 372 032
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Adres internetowy
pl:www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | produktu w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 442 kJ - 106 kcal |
| Tłuszcz | 2,9 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
| Węglowodany | 12,1 g |
| w tym cukry | 6,2 g |
| Błonnik | 6,1 g |
| Białko | 4,7 g |
| Sól | 0,67 g |
| Opakowanie zawiera 2 porcje. |