Składniki
mieszanka ziół
aromat
olej słonecznikowy
sól
koncentrat pomidorowy 7%
woda
cebula suszona
skrobia kukurydziana modyfikowana
czerwona fasola 36%
czosnek
cukier
przyprawy 0,3%
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola w sosie pomidorowym ,,cayenne''. Produkt sterylizowany.
Cechy
szybkie danie!
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania 425 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 85
Głębokość - 86
Szerokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Przepisy
Spróbuj z mięsem np. mielonym
Teksańska fasolka "cayenne”
Usmaż mięso mielone lub kawałki piersi kurczaka. Dodaj teksańską fasolkę "cayenne” i podgrzej. Dopraw do smaku. Zawiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki.
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 442 kJ - 106 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 12,1 g |
w tym cukry | 6,2 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,67 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |