Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę i seler.
Składniki
maltodekstryna
50 % filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
sól
glukoza
przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)
woda
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Solone filety śledziowe bez skóry w zalewie solankowej.
Cechy
nowa lepsza receptura
źródło kwasów Omega 3 EPA i DHA
bez konserwantów
dzika ryba
Opis produktu
Źródło kwasów tłuszczowych omega-3.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na wieczku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃. Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 109
Głębokość - 131
Szerokość - 135
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Oświadczenia żywieniowe
źródło kwasów Omega 3 EPA i DHA
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Przeciwutleniacze - Zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|---|
Energia | 512 kJ / 123 kcal |
Tłuszcz | 9,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | < 0,1 g |
Białko | 9,7 g |
Sól | 10,2 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 1,1 g / 100 g |
Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 0,8 g / 100 g |
Możliwe naturalne odchylenia |