Składniki
glukoza
przyprawy
mięso wieprzowe z szynki (100 g produktu otrzymano ze 105 g mięsa z szynki)
sól
osłonka kolagenowa wołowa
substancja konserwująca: azotyn sodu
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), soję, seler i gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w jadalnej osłonce wołowej.
Cechy
produkowane w Polsce
100 g produktu ze 105 g mięsa z szynki
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Jęczmień - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Starachowicach,
ul. Krańcowa 4,
27-200 Starachowice
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 138
Wysokość na półce - 208
Głębokość na półce - 23
Waga od dostawcy
Waga brutto - 270
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 208
Szerokość - 138
Głębokość - 23
Dodatki
Przeciwutleniacze - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1416 kJ / 342 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 1,0 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,5 g |