Instrukcje dotyczące przygotowania
spożyć bezpośrednio po otwarciu
Opis marketingowy
wyrób garmażeryjny
Składniki
Galareta[woda, żelatyna wieprzowa, ocet spirytusowy, sól spożywcza, warzywa suszone(marchew, pasternak, cebula, pietruszka nać), cukier, glukoza, maltodekstryna, ekstrakty drożdżowe, aromaty, barwnik: ryboflawina], filet drobiowy gotowany 30%(mięso drobiowe 71%, woda, izolat białka sojowego, stabilizatory: trifosforany, polifosforany; białko zwierzęce drobiowe, cukry: sacharoza, maltodekstryna; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca: karagen, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, stabilizatory: mleczan wapnia, octany sodu), marchew, pasternak, natka pietruszki.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 7 °C
Nazwa producenta
SmakMAK Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 149 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 35 kcal/100g |