Składniki
wegańskie kultury bakterii jogurtowych
substancja zagęszczająca: pektyny
błonnik cytrusowy
przecier bananowy 8 %
naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami
naturalne aromaty
koncentrat soku z marchwi pomarańczowej
krem kokosowy 77 % (woda, ekstrakt z kokosa w proszku)
skrobia modyfikowana
koncentrat z kartamusa
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać orzechy.
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Roślinny produkt kokosowy z kulturami bakterii jogurtowych banan-z nutą wanilii.
Cechy
bez konserwantów i soi
na kremie kokosowym
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Soja - Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 6 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Wysokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Kontakt
Bakoma Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Recykling - pozostały tekst
Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 547 kJ / 131 kcal |
Tłuszcz | 6,1 g |
w tym kwasy nasycone | 5,0 g |
Węglowodany | 18,0 g |
w tym cukry | 9,5 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,09 g |