Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
mleko*
mleko zagęszczone odtłuszczone*
*wyprodukowano bez stosowania GMO
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 0% tłuszczu wysoka zawartość białka.
Cechy
0% tłuszczu
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
wysoka zawartość białka
zawiera szczepy Bifidobacterium BB12
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 94
Głębokość - 94
Wysokość - 110
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Kontakt
BAKOMA Sp.zo.o.
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 214 kJ / 50 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,6 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g | |
Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 |
Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 |
Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 |
Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |