Składniki
śmietanka pasteryzowana Bio
przecier jeżynowy 7,5% Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
cukier trzcinowy Bio
jagoda 2,5% Bio
malina 5% Bio
mleko pasteryzowane Bio
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt Bio z owocami leśnymi
Cechy
produkt z rolnictwa ekologicznego
prosty skład! jogurt, owoce, cukier trzcinowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 73
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Kontakt
BAKOMA Sp. z o. o.
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE/spoza UE
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Telefon kontaktowy
801340600
Recykling - pozostały tekst
Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900197211683
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Media społecznościowe
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 410 kJ/97 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 15,5 g |
w tym cukry | 14,5 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,10 g |