Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
mleko*
mleko zagęszczone odtłuszczone*
*wyprodukowano bez stosowania GMO
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 0% tluszczu.
Cechy
wysoka zawartość białka
0% tłuszczu
zawiera szczepy Bifidobacterium BB12
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Wysokość - 58
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900197016455
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 214 kJ/50 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,6 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Informacja dla diabetyków | |
Wymienniki | na 100 g |
Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 |
Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 |
Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 |
Wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |