Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko*
*Wyprodukowano bez stosowania GMO
mleko zagęszczone odtłuszczone*
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 2% tłuszczu.
Cechy
naturalne źródło wapnia
nowy, lepszy smak!
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez mleka w proszku
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Wysokość - 96
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Polska
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
Naturalne źródło wapnia
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900197012129
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 273 kJ / 65 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (22 %)** 175 mg |
**RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |