Składniki
MLEKO pasteryzowane
BIAŁKA MLEKA
żywe kultury bakterii jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Stretococcus thermophilus) ((zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))
Marka
Greek Style
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typu greckiego, *Light 3 % tłuszczu.
*Zawiera min. 30 % mniej tłuszczu niż w standardowym jogurcie Greek Style 10 %.
Cechy
nowa receptura
3 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Stretococcus thermophilus
Opis produktu
Jogurt naturalny na bazie oryginalnej greckiej receptury, o obniżonej wartości tłuszczu (3,5%). Jogurt Greek Style light ma kremową i gęstą konsystencję. Świetnie nadaje się do sosów, kremów, deserów oraz jako zamiennik śmietany.
Dodatkowe informacje
Facebook: /swiatserowtemar
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny. Należy spożyć do/ Numer partii: patrz platynka. Przechowywać w temperaturze: od +1°C do 8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 94
Wysokość - 62
Głębokość - 94
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
www.temar.pl
Adres zwrotny
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
www.temar.pl
Kontakt
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Adres internetowy
www.temar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 225 kJ / 59 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,7 g |
Sól | 0,13 g |