Opis marketingowy
Jogurty Polskie w kubku to wyśmienite produkty o delikatnej, kremowej konsystencji. Ich wyjątkowy smak osiągnięty został dzięki innowacyjnej i najnowocześniejszej technologii. Dostępne w optymalnej porcji w najbardziej popularnych wariantach smakowych. Wyśmienite do bezpośredniego spożycia, polecane jako dodatek do musli, składnik deserów na zimno i nie tylko - w wersji naturalnej jogurt Polski ma bowiem szeroką gamę zastosowań. To lekki dodatek do świeżych owoców, warzyw, sałatek, zup, sosów oraz potraw śródziemnomorskich.
Składniki
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 8 °C
Nazwa producenta
SM Mlekovita
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,1 g |
Zawartość białek | 3,9 g |
Cukry | 5,3 g |
Zawartość węglowodanów | 5,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3 g |
Wartość energetyczna kJ | 267 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 64 kcal |