Składniki
kultury bakterii mlekowych
wsad jagodowo-jeżynowy (17%) (cukier, jeżyny (25%), woda, jagody (10%), syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, skoncentrowany przecier jabłkowy, substancja zagęszczająca: pektyny, guma guar, regulator kwasowości: cytrynian sodu; kwas cytrynowy; cytrynian wapnia, aromaty, zagęszczony sok winogronowy)
cukier
mleko pełne owcze pasteryzowane
Marka
Rians
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt z mleka owczego
Cechy
100% mleko owcze
Opis produktu
Jogurt owczy Rians oparty w 100% o świeże mleko owcze pochodzące z górskich łąk Pirenejów,
produkowany w regionie Nawarra, w Hiszpanii.
Konsystencja bardziej puszysta, jogurt wzbogacony śmietaną w greckim stylu.
Na dnie słoiczka warstwa konfitury z jeżyn i jagód.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +0°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 59
Szerokość - 59
Wysokość - 71
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres zwrotny
Laiteries H. Triballat
18220 Rians
Francja
Kontakt
Laiteries H. Triballat
Adres kontaktowy
18220 Rians
Francja
O producencie
Od 4 pokoleń nasza mleczarnia prowadzi swoją działalność w Rians, wiosce położonej w samym sercu Francji.
Przestrzegamy najbardziej rygorystycznych wymogów, jeśli chodzi o autentyczność naszych produktów, zgodnie z naszymi tradycyjnymi recepturami i własnymi inspiracjami.
Jedynie zapewniając najwyższą jakość wykorzystywanych, składników, które zawsze są jak najbardziej naturalne, nadajemy naszym produktom ten niepowtarzalny smak.
Naszą największą przyjemnością jest oferowanie wam wyjątkowych chwil dzięki wyjątkowym smakom prawdziwie francuskiej kuchni!
Hugues_Triballat
Kraj
Country of Origin - Hiszpania
Pochodzenie
Origin Free Text - Wyprodukowano w Hiszpanii.
Adres dystrybutora
Laiteries H. Triballat
18220 Rians
Francja
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
Energia: | 464 kJ (111 kcal) |
Tłuszcz: | 5,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone; | 3,5 g |
Węglowodany: | 13 g |
w tym cukry: | 10 g |
Białko: | 0,2 g |
Sól: | 3,9 g |