Składniki
mięso wołowe ,
mięso wieprzowe ,
substancja żelująca : alginian sodu ,
sól ,
tłuszcz wieprzowy ,
przyprawy ,
glukoza ,
laktoza ,
przeciwutleniacze : kwas askorbinowy , askorbinian sodu;
regulator kwasowości : mleczan wapnia ,
aromaty ,
substancja konserwująca : azotyn sodu
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Możliwa obecność : soi , selera , gorczycy.
Przechowywanie
Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
SOKOŁÓW S.A.,
Al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Polska
Adres zwrotny
SOKOŁÓW S.A.,
Al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2230 kJ/ 539 kcal |
Tłuszcz | 47 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 18 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 0,5 g |
Sól | 3,8 g |