Składniki
substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu, węglan amonu)
pasteryzowane MLEKO (40 %)
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
MLEKO odtłuszczone w proszku (9 %)
sól
miód (5 %)
cukier
odwodniony tłuszcz MLECZNY
olej palmowy
aromaty
JAJA w proszku
mąka PSZENNA (10,5 %)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
otręby PSZENNE drobne
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać SOJĘ.
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Biszkopt z mlecznym nadzieniem (65 %).
Opis produktu
Nie zawiera substancji konserwujących i barwników.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać tylko w lodówce (0 °C - +7 °C).
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 55
Głębokość na półce - 16
Szerokość na półce - 150
Waga od dostawcy
Waga brutto - 35
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 55
Głębokość - 16
Szerokość - 150
Dodatki
Barwniki - Nie zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza Na sztukę 28 g | %* na sztukę |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 1754 / 421 | 490 / 118 | 6 |
Tłuszcz (g) | 27,9 | 7,8 | 11 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 16,6 | 4,6 | 23 |
Węglowodany (g) | 34 | 9,5 | 4 |
w tym cukry (g) | 29,5 | 8,3 | 9 |
Białko (g) | 7,9 | 2,2 | 4 |
Sól (g) | 0,61 | 0,171 | 3 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |