Składniki
cykoria
zboża 78 % (jęczmień, żyto)
Marka
Inka
Cechy
Produkt polski
100% % naturalnych składników
odpowiednia dla wegan
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
od rana do nocy
dla kobiet w ciąży, matek karmiących i dzieci 3+
prosty skład
Opis produktu
Odpowiednia dla wegan
bez dodatku cukru
od rana do nocy
da kobiet w ciąży, matek karmiących i dzieci 3+
Prosty skład
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Dodatkowe informacje
Facebook: inka.pl
Instagram: inka.pl
www.inka.pl
Zalecenia dla alergików
Jęczmień - Zawiera
Żyto - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzenia
Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki (4 g). Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą lub mlekiem (200 ml).
Wymieszaj!
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zawartość proszę przesypać do szczelnego opakowania.
Najlepiej spożyć przed: patrz na spod opakowania
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 129
Szerokość - 115
Głębokość - 65
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
GRANA sp. z o.o.,
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
Adres zwrotny
GRANA sp. z o.o.,
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
Adres kontaktowy
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Kontakt
GRANA sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Produkt odpowiedni dla wegan
Przepisy
Nasz przepis:
Rozgrzewająca Inka
2 łyżeczki Inki Klasycznej
200 ml Owsianego od Inki
1 łyżeczka miodu
1 szczypta kurkumy
1 szczypta chili
Przygotowanie
W garnku podgrzewamy Owsiane z miodem, wsypujemy Inkę, chili oraz kurkumę.
Mieszamy i podgrzewamy przez chwilę.
W blenderze miksujemy całość i przelewamy do kubka.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
150 g Inki to około 37 porcji.
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 21 - Tektura płaska
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901154040032
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu instant | Wartość odżywcza w porcji (4 g) | % RWS* w porcji (4 g) |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 1523 kJ / 360 kcal | 61 kJ / 14 kcal | 1 % |
tłuszcz | 0,2 g | 0 g | 0 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g | 0 g | 0 % |
Węglowodany | 79 g | 3,2 g | 1 % |
w tym cukry | 12 g | 0,5 g | 1 % |
błonnik | 13 g | 0,5 g | - |
białko | 4,8 g | 0,2 g | 0 % |
sól | 0,19 g | 0 g | 0 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | |||
150 g Inki to około 36 porcji. |