Składniki
glukoza
sól
substancja konserwująca: E250
mięso wieprzowe
100 g produktu wyprodukowano ze 133 g mięsa wieprzowego
przyprawy
przeciwutleniacz: E301
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, seler, soję, mleko. Produkt bezglutenowy
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krakowska sucha wieprzowa extra. Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w plastrach.
Cechy
do wyprodukowania 100 g produktu użyto 133 g mięsa wieprzowego
bez dodatku glutaminianu sodu
wysoka zawartość białka
naturalne przyprawy
produkt bezglutenowy
gwarancja jakości
O marce
Balcerzak
Smak dojrzewa z czasem
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 14
Wysokość - 190
Szerokość - 126
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława,
tel. +48 68 356 66 82
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława,
tel. +48 68 356 66 82
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Dodatek MSG - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 711 kJ / 169 kcal |
Tłuszcz: | 6,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,5 g |
Węglowodany: | 0,4 g |
w tym cukry: | 0,3 g |
Białko: | 27,3 g |
Sól: | 2,6 g |