Składniki
zalewa balsamiczna (biały ocet winny, moszcz z białych winogron)
woda
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
kiełki fasoli Mung
antyoksydant: kwas askorbinowy
sól
cukier
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełki fasoli Mung. Produkt sterylizowany.
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 212 ml
Dodatkowe informacje
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 72
Głębokość - 67
Szerokość - 67
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
Telefon kontaktowy
0 801 372 032
Recykling - pozostały tekst
Metal - recykling bez końca
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 70 kJ - 17 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 2,4 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 0,75 g |