Składniki
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
mąka PSZENNA 8,5 %
drożdże
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
sól
ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO w proszku
suszony kokos 6 %
aromaty
czekolada 19,5 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
pasta kokosowa 4,5 %
MLEKO odtłuszczone w proszku 7 %
cukier
olej palmowy
MASŁO odwodnione
dekstroza
(świeże) pasteryzowane MLEKO 22,5 %
JAJA w proszku
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Biszkopt z czekoladą, mlecznym (41,5 %) i kokosowym (14 %) nadzieniem.
Opis produktu
Nie zawiera substancji konserwujących i barwników.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać tylko w lodówce (0 °C - +7 °C). Najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 22
Wysokość na półce - 140
Szerokość na półce - 54
Waga od dostawcy
Waga brutto - 32
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 54
Wysokość - 140
Głębokość - 22
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Barwniki - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Przechowywać w lodówce
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza Na sztukę 30 g | %* na sztukę |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 1969 / 473 | 593 / 142 | 7 |
Tłuszcz (g) | 31,5 | 9,5 | 14 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 21,9 | 6,5 | 33 |
Węglowodany (g) | 40,4 | 12,1 | 5 |
w tym cukry (g) | 33,2 | 10 | 11 |
Białko (g) | 5,6 | 1,7 | 3 |
Sól (g) | 0,160 | 0,048 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |