Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Marka
Kamis
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kminek mielony.
Cechy
mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 144
Głębokość - 7
Szerokość - 113
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres kontaktowy
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kontakt
McCormick Polska S.A.
Przepisy
Grillowana ciabatta z pastą z fasoli i kiełkami
Przygotowanie 25 min
Gotowanie 10 min
Porcje 4
Składniki:
1 puszka białej fasoli
2 łyżki koncentratu pomidorowego
4 łyżki oleju
1 cebula pokrojona w kostkę
1 łyżeczka kminku mielonego Kamis
1 łyżeczka majeranku Kamis
½ łyżeczki chili Kamis
4 ciabatty
4 łyżki oliwy
1 opakowanie ulubionych kiełków
5 rzodkiewek
10 pomidorków koktajlowych
1. Fasolę zmiksuj z koncentratem pomidorowym i 2 łyżkami oleju.
2. Dodaj cebulę podsmażoną na złoty kolor, kminek, majeranek, chili, wymieszaj.
3. Ciabatty przekrój na pól. Posmaruj oliwą, zrumień na grillu, ryflowanej patelni lub w piekarniku.
4. Ciabatty posmaruj pastą, dodaj kiełki, pokrojone pomidorki i plastry rzodkiewek.
Kraj
Zapakowano w - Polska
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 81 - Papier i tektura/plastik