Opis marketingowy
Lotus krem ciasteczkowy 400 g
Składniki
Oryginalny Karmelowy Herbatnik 58 %(pszenica mąka, cukier, oleje roslinne (certyfikat zrównoważonego Olej palmowy, olej rzepakowy olej) cukierek syrop, spulchniająca (węglowodan sodu) soja Mąka, sól, cynamon) Olej rzepakowy, cukier, emulgator (Soya Lecithin)Kwasu(kwas cytrynowy)
Temperatura przechowywania min - max
12x23 °C
Nazwa producenta
Lotus Bakeries
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,54 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 36,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 57 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 7,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 38,1 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2435 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 584 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,54 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 36,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 57 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 7,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 38,1 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2435 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 584 kcal |