Składniki
łosoś atlantycki (Salmo salar)
sól
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś atlantycki wędzony na zimno, plastrowany.
Cechy
idealny na kanapkę!
Teraz Polska
jakość, świeżość, smak, zdrowie
Pozostałe informacje
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 125
Wysokość - 218
Głębokość - 10
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Suempol Sp. z o.o.
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
Adres zwrotny
Suempol Sp. z o.o.
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
Kontakt
Suempol Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski
Kraj
Kraj pochodzenia - Norwegia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Metoda produkcji: wyhodowane. Kraj pochodzenia: Norwegia.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | Wartość odżywcza w 50 g (porcja) | Porcja pokrywa % RWS* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 835 kJ / 200 kcal | 418 kJ / 100 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 13 g | 6,5 g | 9 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g | 0,75 g | 4 % |
Węglowodany | 0,8 g | 0,4 g | 0 % |
- w tym cukry | <0,6 g | <0,3 g | 0 % |
Białko | 20 g | 10,0 g | 20 % |
Sól | 3,0 g | 1,5 g | 25 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3 wynosi 1,8 g (DHA - 0,32 g; EPA - 0,28 g) w 100 g produktu. |