Składniki
łosoś atlantycki (Salmo salar) 97%
sól
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś atlantycki, wędzony na zimno, plastrowany.
Cechy
idealny na kanapkę!
Teraz Polska
jakość, świeżość, smak, zdrowie
Pozostałe informacje
Pakowano próżniowo
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - -2
Maks. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C
Spożyć ciągu 24 h po otwarciu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 9
Wysokość - 217
Szerokość - 185
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
SUEMPOL Sp. z o.o.
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Adres zwrotny
SUEMPOL Sp. z o.o.
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Kontakt
SUEMPOL Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Kraj
Kraj pochodzenia - Norwegia
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Pochodzenie
Origin Free Text - Metoda produkcji: wyhodowane.
Miejsce pochodzenia - Kraj pochodzenia: Norwegia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżwcza produktu w 100 g | %RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna: | 709 kJ/170 kcal | 8% |
Tłuszcz: | 10 g | 14% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,4 g | 6% |
Węglowodany: | <0,5 g | 0% |
- w tym cukry: | <0,5 g | 0% |
Białko: | 20 g | 40% |
Sól: | 3 g | 50% |
Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu: DHA - 325 mg, EPA - 219 mg | ||
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |