Składniki
olej słonecznikowy
syrop z pszenicy i słodu jęczmiennego
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (1,4 %)
mąka (72 %): pszenna, pszenna pełnoziarnista (25 %), kukurydziana
cukier
sól
emulgator: lecytyny
kakao (5,0 %)
aromaty
substancje wzbogacające: niacyna, witamina B6, tiamina, witamina D
Tekst dotyczący alergenów
Produkt możne zawierać mleko, soję.
Marka
Lubella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym wzbogacone w witaminy.
Cechy
8 witamin i minerałów
pełne ziarno
bez oleju palmowego & syropu glukozowego
Polska Marka
O marce
Lubella
Tradycja od 1881
Spróbuj także innych płatków
Lubella Choco chrupersy
Dodatkowe informacje
szukaj przepisów na:
Uwielbiam.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Przechowywanie
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarcia przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 255
Głębokość - 80
Szerokość - 169
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.
ul Chopina 10
34-100 Wadowice
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.
ul Chopina 10
34-100 Wadowice
Adres kontaktowy
ul Chopina 10
34-100 Wadowice
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Nie zawiera oleju palmowego
Dodatki
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Nie zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Opakowanie handlowe
GTIN - 02538559701010
Opakowanie logistyczne
GTIN - 02538559701027
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
energia | 1606 kJ / 380 kcal |
tłuszcz | 3,7 g |
w tym kwasy nasycone | 1,2 g |
węglowodany | 75 g |
w tym cukry | 25 g |
błonnik | 6,2 g |
białko | 8,5 g |
sól | 0,40 g |
witamina D | 1,2 µg (24 %)* |
tiamina (witamina B1) | 0,33 mg (30 %)* |
niacyna (witamina B3) | 3,5 mg (22 %)* |
witamina B6 | 0,35 mg (25 %)* |
fosfor | 118 mg (17 %)* |
żelazo | 3,8 mg (27 %)* |
miedź | 0,30 mg (30 %)* |
mangan | 1,2 mg (60 %)* |
*% referencyjnej wartości spożycia |