Składniki
mąka z pszenicy twardej durum
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać śladowe ilości jaj i soi.
Marka
Agnesi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron z mąki z pszenicy twardej durum.
Dodatkowe informacje
www.agnesi.com
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 183
Wysokość - 333
Głębokość - 81
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Fossano (CN),
via Torino,
53-12045
Italia
Adres zwrotny
North Coast S.A.
ul. 3 Maja 8
05-800 Pruszków
Kontakt
North Coast S.A.
Adres kontaktowy
ul. 3 Maja 8
05-800 Pruszków
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Rodzaj materiału opakowania
Torba - 5 - PP
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano we Włoszech.
Adres dystrybutora
North Coast S.A.
ul. 3 Maja 8
05-800 Pruszków
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Informacja o wartości odżywczej w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1487 kJ |
wartość energetyczna | 351 kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 2,5 g |
białko | 11 g |
sól | 0,005 g |