Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, gorczycę i łubin.
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron z semoliny z pszenicy durum.
Cechy
pszenica durum
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Łubin - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 212
Szerokość - 102
Głębokość - 63
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.,
Via Castellana 34,
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 781 kJ / 184 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 37 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,01 g |