Składniki
mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)
pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaja na 1 kg mąki)
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron familijny. Niteczki 2-jajeczne.
Cechy
makaron wałkowany
Medal Europejski edycja 2003
Złoty Laur Konsumenta
Medal Dobra Marka
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Wysokość - 211
Głębokość - 59
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Długa 6
42-290 Łojki
Telefon kontaktowy
+48343279379
+48343271229
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
5 porcji
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900252002027
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
+48343279379
+48343271229
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 542 kJ / 128 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,01 g |