Składniki
mąka z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 20% (odpowiada proporcji 5 jaj na 1 kg mąki)
semolina - mąka z pszenicy durum
kurkuma - przyprawa
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron nitka - 5 jajeczny
Cechy
wielokrotnie wałkowane
Medal Europejski edycja 2002
Dobra Marka 2013
Złoty Laur Konsumenta 2009
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 193
Głębokość - 57
Szerokość - 79
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki k/Częstochowy
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki k/Częstochowy
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Adres kontaktowy
ul. Długa 6
42-290 Łojki k/Częstochowy
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
+48343271229
+48343279379
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
+48343271229
+48343279379
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 480 kJ/113 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Błonnik | 1,7 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,01 g |