Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum
mąka z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 13 % (odpowiada proporcji 3 jaj na 1 kg mąki)
kurkuma - przyprawa
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron nitka - 3 jajeczny.
Cechy
wielokrotnie wałkowane
Medal Europejski edycja 2002
Złoty Laur Konsumenta 2009
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 234
Głębokość - 58
Szerokość - 134
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
Kraj
Country of Origin - Produkt UE
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Pochodzenie
Origin Free Text - Wyprodukowano w UE
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 12 29
(+48) 34 327 93 79
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 592 kJ / 140 kcal |
Tłuszcz | 1,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 0,2 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0,58 g |