Składniki
pasteryzowana masa jajowa 9,1 % (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki)
mąka z pszenicy zwyczajnej
semolina - mąka z pszenicy durum
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron wstęgi - 2 jajeczny.
Cechy
wielokrotnie wałkowane
Medal Europejski edycja 2004
Złoty Laur Konsumenta 2009
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: Podana data wraz z kodem jest jednocześnie oznaczeniem partii. Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 149
Wysokość - 285
Głębokość - 89
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79,
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax. (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Adres kontaktowy
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 12 29
(+48) 34 327 93 79
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 581 kJ/137 kcal |
Tłuszcz | 1,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Błonnik | 1,7 g |
Białko | 5 g |
Sól | 0,40 g |