Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać soję.
Składniki
mąka makaronowa pszenna
Marka
Lubella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron gniazda nitki.
Cechy
Polski Producent
O marce
Lubella Tradycja od 1881
Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami.
Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Dodatkowe informacje
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Jak odmierzyć 100 g makaronu?
Weź 4 gniazda makaronu i gotowe!
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Wypełnienie opakowania - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 171
Głębokość - 70
Wysokość - 310
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
Przepisy
Przepis dla Ciebie!
Krem szpinakowo - porowy z makaronem
Składniki:
makaron Lubella Gniazda nitki 200 g
bulion warzywny 800 ml
masło łyżka
1 por
szpinak 100 g
Dodatkowo: sól i pieprz
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 40 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przygotuj dodatki!
Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut.
Połącz i ciesz się smakiem!
Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem.
Smacznego!
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900049941058
Adres internetowy
www.lubella.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |