Składniki
sól
woda
mąka PSZENNA 94%
regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, kwas adypinowy
skrobia modyfikowana
Marka
Sempio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron pszenny Udon (noodle) wstępnie obgotowany.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania: włóż makaron Udon do gotującej się wody na 1 minutę. Wypłucz w zimnej wodzie. Następnie smaż lub gotuj z pozostałymi składnikami nie dłużej niż 2 minuty.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 20
Szerokość - 127
Wysokość - 149
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Adres kontaktowy
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Kraj
Kraj pochodzenia - Korea (Republika Korei)
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Korei Południowej. Mąka pszenna nie pochodzi z Korei Południowej.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 597 kJ / 141 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 31 g |
w tym cukry | 0,2 g |
białko | 4,0 g |
sól | 0,31 g |