Składniki
skrobia z tapioki
skrobia ziemniaczana
skrobia z fasoli Mung 50 %
woda
Marka
House of Asia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron z fasoli Mung potocznie zwany "sojowym".
Cechy
produkt naturalnie bezglutenowy
źródło błonnika pokarmowego
50 % fasoli mung
Opis produktu
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Dodatkowe informacje
De Care - autentyczne produkty - smaki, kuchnie, przepisy
więcej na decare.pl
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
Makaron do zupy
Namocz makaron w wodzie na 7-10 minut i odcedź. Dodaj do wrzącej zupy i gotuj 1-3 minuty.
Makaron do dań z woka
Namocz makaron w wodzie na 10 minut i odcedź. Smaż w woku przez 1-2 minuty.
Makaron na sałatkę
Namocz makaron w wodzie na 10 minut i odcedź. Następnie blanszuj go we wrzącej wodzie przez 1-2 minuty, a potem przelej makaron zimną wodą.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed/ data w górnej części opakowania.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chronić przed nasłonecznieniem.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 73
Wysokość - 155
Głębokość - 72
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Oświadczenia żywieniowe
Źródło błonnika pokarmowego
Adres kontaktowy
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Bezglutenowy
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1531 kJ / 361 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 87 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Błonnik | 4,5 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 0,02 g |