Składniki
Makrela (Scomber scombrus) tusza, sól.
Pozostałe informacje
Technologia produkcji: wędzona na ciepło. Metoda produkcji: złowione w morzu. Obszar połowu: północno- wschodni Atlantyk (FAO27). Narzędzie połowowe: włoki.
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 6 °C
Adres producenta
Rybhand
ul. Św. Ducha 118-120
63-200 Jarocin
Adres zwrotny
Rybhand
ul. Św. Ducha 118-120
63-200 Jarocin
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1403 kJ/339 kcal |
| Tłuszcze | 30 g |
| w tym kwasy tłuszczowe | 7,3 g |
| Węglowodany | 0 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 17 g |
| Sól | 1,1 g |

