Instrukcje dotyczące przygotowania
do bezpośredniego spożycia
Kraj pochodzenia głównego składnika
Tajlandia
Opis marketingowy
Mango marki Sandra zawdzięcza swój wyśmienity smak tajlandzkiemu słońcu w którym dojrzewają owoce. Doskonale wzbogaca smak sałatki owocowej, słodkich potraw, przystawek z szynki, łososia czy dań mięsnych.
Składniki
mango, woda, cukier, regulator kwasowość; kwas cytrynowy
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
6 - 26 °C
Nazwa producenta
LEVANT FOODS SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,011 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 25 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 29 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 237 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 56,6 kcal/100g |