Kraj pochodzenia głównego składnika
Unia Europejska
Składniki
Składniki: woda, mak niebieski 22%, cukier, bakalie 6,1% [rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe (skórki pomarańczowe 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)], skrobia w proszku, serwatka w proszku z mleka ( łącznie z laktozą), aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 25 °C
Nazwa producenta
Helio S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,02 g |
Zawartość białek | 4,6 g |
Zawartość błonnika | 4,9 g |
Cukry | 26 g |
Zawartość węglowodanów | 30 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 9,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 974 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 232 kcal |