Składniki
maślanka
żywe kultury bakterii mlekowych
mleko
Marka
Milko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Maślanka naturalna
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura z odpowiednich źródeł, FSC C014047
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 76
Szerokość - 76
Wysokość - 234
Rodzaj opakowania
Typ - Carton
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900820001629
Pochodzenie
Origin Free Text - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/mlekpol
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu w 100 ml | w porcji 250 ml | %RWS* w porcji 250 ml |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 200 kJ/48 kcal | 500 kJ/120 kcal | 6% |
tłuszcz w tym | 1,5 g | 3,8 g | 5% |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 2,5 g | 13% |
węglowodany w tym | 5,0 g | 13 g | 5% |
- cukry | 5,0 g | 13 g | 14% |
białko | 3,5 g | 9,0 g | 18% |
sól | 0,10 g | 0,25 g | 4% |
*RSW - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal. | |||
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |