Składniki
woda,
kiełki fasoli mung,
warzywa w różnych proporcjach wagowych : marchew w paskach, pędy bambusa w plastrach,
grzyby mu err,
czerwona papryka w plastrach,
orzech wodny w plastrach,
sól,
cukier,
regulator kwasowości : kwas cytrynowy,
przeciwutleniacz : kwas askorbinowy,
stabilizator : chlorek wapnia
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce i w ciągu kilku dni spożyć.
Adres zwrotny
KK Polska Sp. z o.o. ul. Bolesława Krzywoustego 6 81-035 Gdynia tel. 586202287
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 68 kJ / 16 kcal |
tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 2,0 g |
białko | <1,0 g |
sól | 1,6 g |