Instrukcje dotyczące przygotowania
produkt do bezpośredniego spożycia lub do podgrzania
Kraj pochodzenia głównego składnika
Unia Europejska
Opis marketingowy
Kozie mleko poddane wysokiej obróbce termicznej ( temperatura obróbki 122°C/ czas 120 sekund) 0,5 l . Zawartość tłuszczu 2,5%
Składniki
mleko kozie
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
poniżej 25 °C
Nazwa producenta
"AGRO-DANMIS" Gramowscy SP. J.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,09 g |
Zawartość białek | 3,0 g |
Cukry | 4,1 g |
Zawartość węglowodanów | 4,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 218 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 53 kcal |
W porcji 500 ml | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 4,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 4,1 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,0 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,09 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2,5 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 53 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 218 kJ |